torsdag 22 november 2012

Shit happens!!!!


                      Shit happens

Det var en vanlig dag, jag skulle till skolan. Det var en helt normal dag, jag hade lektioner och jag åt i matsalen. Jag och mina kompisar hade bestämt, att vi skulle spela på nattafotboll i Victoriastadium. Vi tränade fotboll varje dag efter skolan, det var kul. Jag och mina kompisar pratade om att vi skulle träna i Hubbe idag, det började kl 15.30, slutade 17.00. Innan jag skulle till matsalen hade jag jätteont i magen, det gjorde så ont att jag kunde äta jättemycket mat. När jag hade ätit klart så hade jag fortfarande ont i magen, så jag var inte hungrig, jag kände att något pinsamt skulle hända mig idag. Allt jag rörde var jag försiktig med, jag lät inget hända mig. Efter skolan så skulle vi till Hubbe och träna. När vi var där så började vi träna. Sen så spelade vi träningsmatch det var jätteroligt.
  • Alle passa bollen! sa jag.
  • Alle passa bollen till mig! sa Isse.
Alle passade bollen till mig, då hände det. Jag ramlade på rumpan. Alla började skratta, det var så pinsamt så att jag låtsade att ingen var i närheten av mig. 

Nästa dag när jag kom till skolan så skrattade alla åt mig, jag blev ledsen. Det var en vanlig dag. Jag gick till mina lektioner och sen så gick jag till mina kompisar, vi hade roligt vi pratade om roliga saker, men då började det. Mina kompisar pratade om vad som hände när vi tränade, mina andra kompisar började skratta åt mig. Men då hände det min kompis satte sig vid fönstret och han ramlade ner. Det var så pinsamt så alla skrattade, nu retar ingen mig. Pinsamma saker händer alla.     

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar